HTML

Hegyi Iván Fan Club

Magyar labdarúgás. Elsősorban a magyar újságokban, illetve labdarúgásban dolgozók részéről elhangzott valóságtól elrugaszkodott megnyilvánulások leleplezése.

Friss topikok

Címkék

2011.09.07. 10:12 k3mano

Rudolf Gergő a Fél-Isten!

 Megvan ez a három pont is! Maximális elismerés a csapatnak! A moldávok bűn rosszul játszottak és mi sem voltunk éppen a topon, de azért egyértelmű volt melyik csapat hajt az EB részvételre, és melyik utolsó előtti a csoportban. Rögtön az elején két hátvédünk Juhász Roli és Vanczák Vili összehozták a vezető gólunkat. Ne feledkezzünk meg Hajnal Tomi remek szabadrúgásáról sem. Hét perc elteltével már meg is volt a vezetés. A játék nem volt magas színvonalú. Sok volt az eladott labda. Sokszor olyan volt mintha piskótából lett volna a játékosaink lába. A passzok sokszor rövidek, erőtlenek voltak, igaz a klasszikus rövid passzos magyar játékot játszottuk. A moldáv csapat játékában nem sok fantázia volt. Kilenc emberrel védekeztek, így aztán nehéz volt elől a támadás építés, nem is volt sok helyzet. Az ötvenötödik percben nem adták meg egy szabályos gólunkat, különben már ekkor eldőlt volna a mérkőzés. Végül a nyolcvanötödik percben Rudolf belőtte a második mindent eldöntő gólt. Gergő azért fél-Isten, mert korábban elönzőzött két helyzetet, amikből akár gól is lehetett volna ha lövés helyett passzol.

 Maximális gratuláció a fiúknak! Nem is érdemes most az itt-ott előforduló hibákkal foglalkozni, azokat majd Sanyi bácsi kielemzi. Egy fizikailag és idegileg is fárasztó, győztes svéd meccs után sikerült ismét nyerni idegenben, méghozzá győzelmi kényszer alatt. Bárki volt is az ellenfél ez nagy fegyvertény. Továbbra is versenyben vagyunk a csoport második helyéért! Nem akarom elkiabálni, de nekem úgy tűnik a svédek kezdenek szétesni. San Marino ellen hatvanöt percig nem tudtak gólt lőni. Csak akkor indult meg a góltermelés, amikor tíz emberre fogyatkozott a mini állam csapata. A finnek remélem kellő önbizalommal lépnek majd pályára a svédek ellen október hetedikén. A svédek pedig remélem elég görcsösek lesznek a győzelmi kényszer miatt és akkor még komoly tétje lehet október 11.-én a finnek elleni utolsó meccsünknek.

 Bár nehezem viselem Sanyi bácsi stílusát, a fanatikus küldetés tudatot, ami sugárzik belőle, de azt mondom szép volt Sanyi Bácsi, ha nem jutunk ki az EB-re, akkor is Te vagy a legjobb megoldás jelenleg a szövetségi kapitányi posztra. Csak így tovább! Ha nem jutunk ki, az sem számít, régen nem szerepeltünk ilyen jól EB vagy VB selejtező mérkőzéseken.

Lássuk a tegnapi meccs góljait:




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hegyifc.blog.hu/api/trackback/id/tr773208398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása