HTML

Hegyi Iván Fan Club

Magyar labdarúgás. Elsősorban a magyar újságokban, illetve labdarúgásban dolgozók részéről elhangzott valóságtól elrugaszkodott megnyilvánulások leleplezése.

Friss topikok

Címkék

2012.10.01. 17:42 k3mano

Apa kezdődik!

A magyar focista nehezen tanul, viszont könnyen felejt.

Egervári SándorMLSZ.hu: „A kötelező győzelem megszerzése tehát nem okozott problémát válogatottunknak, a játékosok önbizalommal telve várhatják a keddi, Hollandia elleni összecsapást.”

Egervári: „- Érezhetően fel vannak pörögve a játékosok, az előjelek alapján úgy ítélem meg, hogy jobb esélyünk van a sikerre, mint másfél éve volt."

Ugye ismerősek ezek a mondatok. A szeptemberi magyar - holland (1:4) meccs előtt hangzottak el.

Jó hírem van. Közeledik a világbajnoki selejtező sorozat második köre. Október 12.-én Észtországban, 16.-án itthon, Törökország ellen játszunk.

Úgy látszik nem tanulunk a saját hibáinkból (sem). Máris érkeznek az első optimista nyilatkozatok. A következő hetekben jól fogunk szórakozni. Rajta leszek a témán.

VB selejtező előtti, derűlátó nyilatkozat 1.
Dzsudzsák BalázsDzsudzsák Balázs:
"A hollandok elleni rettenet után sokkal tartozunk a magyar embereknek, a magam részéről szeretnék hatpontos ajándékot adni nekik" - mondta a sportnapilapnak.

Egyébként Balázs úgy néz ki ezen a képen mint egy szovjet sztahanovista az ötvenes évekből. Azok pedig ritkán teljesítettek 200 % alatt. Lehet, hogy nem is hat pont lesz az, hanem tizenkettő? Nagyon izgulok!

Annyira várom a következő nyilatkozatot!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hegyifc.blog.hu/api/trackback/id/tr244813843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása