HTML

Hegyi Iván Fan Club

Magyar labdarúgás. Elsősorban a magyar újságokban, illetve labdarúgásban dolgozók részéről elhangzott valóságtól elrugaszkodott megnyilvánulások leleplezése.

Friss topikok

Címkék

2013.03.25. 20:52 k3mano

Egervári kapitány közbelép

Címkék: magyar foci

 Két hasonló képességű csapat küzdelmét láthattuk pénteken. Hihetetlen volt látni, hogy a nemrég még Európa élvonalába tartozó román csapat képes hozzánk hasonló gyenge játékra. Az első félidőben Vanczák Vili szép megoldása gólt ért, nem hiába választották a szurkolók a meccs legjobb magyar játékosának. Ugyanakkor Mészáros Norbertet sem hiába választották meg a leggyengébbnek. Végig veszélyt jelentett a magyar kapura.

A nemzeti sport oldalán a következő végeredmény született:
Vanczák Vilmos  6.57  (3663)
Király Gábor  6.43  (3663)
Koman Vladimir  6.34  (3663)
Kádár Tamás  6.28  (3663)
Pintér Ádám  5.97  (3663)
Dzsudzsák Balázs  5.94  (3663)
Korcsmár Zsolt  5.74  (3663)
Hajnal Tamás  5.51  (3663)
Szabics Imre  5.31  (3663)
Varga József  5.31  (3663)
Szalai Ádám  5.22  (3663)
Kovács István  4.89  (3663)
Mészáros Norbert  4.26  (3663)
Szavazatok száma: 3663



 egervari_sandor.jpgSajnálom, hogy Egervári mesterre nem lehetett szavazni. Nálam Mészáros Norbertet is alulmúlta. A második félidőben úgy tűnt sikerült felülkerekednünk a románokon, szinte el sem jutottak a kapunkig. Ekkor a mester káprázatosat húzott. Sérülés miatt lehozta Szabics Imrét, és Varga Józsefet, egy védekező középpályást küldött be helyette. A vendégek hamarosan egyenlítettek. Szerencsére pár percen belül visszavettük a vezetést, de a mestert ez nem nyugtatta meg. A 80. percben valami érthetetlen nagyképűségtől vezérelve, úgy döntött, vb-selejtezőn avat újoncot. A rutinos Hajnal Tamás helyett behozta Kovács Istvánt, aki bár nagy tehetség, de talán nem egy tétmeccsen kellett volna mély vízbe dobni.

Nem csak Kovács hibája, de ettől kezdve csak védekeztünk, ami nem a csapat erőssége. A románok azt a taktikát alkalmazták, amit nekünk kellett volna. Folyamatosan a tizenhatosunknál járatták a labdát. Várható volt, hogy az ezen az estén (is) kihívásokkal küzdő védelmünk előbb utóbb hibázik. Az utolsó percben ez meg is történt.

Szalai Ádámról még nem is írtam, pedig saját maga szerint nincs hullámvölgyben. igaz a Bundesligában hat mérkőzés óta gólképtelen. Sajnos pénteken sem tudta megszakítani ezt a sorozatot. Pedig egy gól a sok helyzetéből, sokat segített volna.

A sorsolás után nehéznek tűnt ez a csoport. Mára azonban kiderült a román és a török csapat is messze van már a kilencvenes évek fantasztikus csapatától. Csak egy kiegyensúlyozott, megbízható  csapatra lenne szükségünk, hogy esélyünk legyen a második hely megszerzésére. Azonban vagy a játékosok gyengék, vagy a kapitány, vagy mind így együtt.

Nem tudom  miben bízhatunk kedden. Nagy Péterrel szólva: Imádkozzunk és tartsuk szárazon a puskaport!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hegyifc.blog.hu/api/trackback/id/tr185171394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása