HTML

Hegyi Iván Fan Club

Magyar labdarúgás. Elsősorban a magyar újságokban, illetve labdarúgásban dolgozók részéről elhangzott valóságtól elrugaszkodott megnyilvánulások leleplezése.

Friss topikok

Címkék

2011.08.13. 22:26 k3mano

Még mindig szeretem ezt a csapatot!

Nem bírok magammal, még mindig a fantasztikus 4:0-s diadal hatása alatt vagyok. Néhány nyilatkozat a meccs után:

Egervári Sándor a magyar válogatott szövetségi kapitánya:
„Az első húsz percben jelentkeztek problémák a védekezésben, de a hiányosságokat még elemezzük, hogy minél nagyobb eséllyel menjünk neki a svédeknek. A támadószekció ugyanakkor igen jól teljesített, úgyhogy még ilyen különbséggel is megérdemelt a győzelem. Válogatott meccs lévén nagyszerű megmérettetés volt. Hogy mennyit ér, és mennyit tudunk hasznosítani a győzelemből, kiderül élesben. Mindenesetre voltak figyelemre méltó teljesítmények, ami megnyugtató”

Rudolf Gergely a magyar válogatott csatára:
„Ha ilyen elszántsággal és ilyen jól játszik a csapat, akkor a svédek ellen sem lesz gond."

Kjell Jonevretet a svéd válogatott megfigyelője:
„Azért nem volt annyira egyértelmű a meccs, mint az eredmény mutatja, azt nem mondanám, hogy lenyűgöztek volna a magyarok. Az viszont egyértelmű volt, hogy úgy választottak ellenfelet, hogy jó eredményt érhessenek el, és ezzel önbizalmat gyűjtsenek….
Igen, mindenképpen vannak a játéknak olyan elemei, amiben nem igazán erősek, erre fel is fogom hívni a figyelmet.”

 Ezek a svédek nagyon pórul fognak járni szeptemberben. Szinte látom magam előtt, ahogy jönnek ki a pályára. Ibra lazán, rágózva, az arca alig fér ki a játékos kijárón. Mellette Rudolf Gergő lépked magabiztosan. Ibra beszól: „Lenyomtuk az ukránokat idegenben, titeket is lenyomunk apafej! Ismerjük a gyenge pontjaitokat.” Rudolf elnéző mosollyal visszaszól: „Hány gólt is rúgtatok?  Egyet? Mi négyet hintettünk Izlandnak kispofám! Hoppá!”
 Ibra eltátja a száját, a rágója kiesik a földre: „Azta! Ez komoly?” Erre Gergő magabiztosan: „Ja, én is nyomtam egyet! A hibákat pedig kijavítottuk Sanyi bácsival” Ezzel Ibra teljesen maga alá kerül: „Jaj, ne!”

Elkezdődik a meccs, Ibra nem találja a helyét. A svédek görcsösen próbálnak támadni. Keresik a hibáinkat, a gyenge pontjainkat, de nem találják, hiszen ki vannak javítva. Rudolf és Dzsudzsi rúg egy-egy gólt. Ibrát a szünetben lecserélik, a második félidőben a svédek összeomlanak, rúgunk még két gólt.

Az ősszel mi kisétálunk az EB-re, Ibra pedig bejelenti, hogy befejezi aktív pályafutását.

Úgy gondolom ez fog történni ősszel. A valósággal való bármi hasonlatosság, nem a véletlen műve lesz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hegyifc.blog.hu/api/trackback/id/tr783151648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása